DJ ERNST
Let's groove ... Dé party DJ voor jouw perfecte feest!


IK ZOEK EEN GOEDE DJ VOOR MIJN FEEST, BRUILOFT, VERJAARDAG OF BEDRIJFSFEEST ...

Je wordt 50 jaar, gaat trouwen, moet een bedrijfsfeest organiseren of je geeft een knalfeest. Dan kun je natuurlijk niet zonder goede (dans) muziek. Sterker nog muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer en het succes van je avond. Een goede, ervaren DJ zorgt ervoor dat je feest echt geslaagd wordt en dat jij en je gasten een topavond hebben.

WAAR MOET JE REKENING MEE HOUDEN EN EXTRA OP LETTEN?

Hier volgen enkele tips

1. Bepaal vooraf goed wat je wilt.

2. Maak goede afspraken en zet deze op papier.

3. Neem een ervaren DJ. Disckjockey is een echt vak. Een ervaren DJ voelt de avond en de gasten goed aan en speelt hier op in. Pas op voor DJ's die zichzelf belangrijker vinden dan de gasten.

4. Doe geen concessies ten aanzien van de kwaliteit van de geluidsinstallatie.

5. Geniet vooral van je eigen feest. DJ Ernst zorgt voor goede muziek, een goede sfeer en zorgt ten aanzien van muziek en geluid voor alles.

WAT KOST HET ALS IK EEN GOEDE DJ WILT INHUREN?

Op internet is een enorm aanbod aan DJ's te vinden. De prijsverschillen en de wijze waarop de totaalprijs tot stand komt verschilt ook zeer. Het zal duidelijk zijn dat als je bijvoorbeeld Afrojack of Armin van Buuren wilt inhuren hier een waanzinnig prijskaartje aan hangt. Dit is de ene kant van het spectrum. Aan de andere kant heb je veel beginnende DJ's. Zij hebben weinig ervaring met live feesten en zijn nog niet zo bedreven in het inspelen op het publiek. Ook de licht- en geluidsinstallatie bij dit soort DJ's laat vaak te wensen over.

Bepaal voor jezelf vooraf welke je eisen je stelt aan de DJ (muzieksoort, ervaring en verdere kwaliteiten) en het licht en geluid en zoek hier de juiste DJ bij. Voor een feest van zo'n 5 uur inclusief een ervaren DJ, licht en geluid moet je rekenen op een vanaf prijs van zo'n € 500. Hoe beter de DJ is, hoe meer ervaring hij heeft en hoe meer eisen je stelt aan het licht en geluid des te hoger zal je investering worden. Beknibbel echter nooit op je DJ. Vaak is goedkoop ook hier duurkoop.

ZOEK JE EEN DJ IN OLDENZAAL, HENGELO, ENSCHEDE, ALMELO, BORNE OF OMGEVING?

Als je houdt van lekkere dansmuziek met de nadruk op de jaren 80 en 90 dan kun je zonder risico DJ Ernst inschakelen. Hou je meer van rock, Nederlandstalig of hardcore? Dan zijn er andere DJ's die hier weer in  gespecialiseerd zijn. Kortom: bepaal eerst wat de sfeer van de avond moet zijn en welke muziekstijl je graag wilt horen. Pas je DJ hier op aan.

MOET IK ZELF ZORGEN VOOR LICHT EN GELUID?

Deze vraag krijgen wij wel vaker. Het is zeker niet nodig dat je zelf voor je eigen licht en geluid zorgt. DJ Ernst heeft een professionele DJ set (licht en geluid). Als een DJ alles meeneemt naar het feest dan noemt men dit ook wel eens een drive in show. 

JAREN 80 DJ BOEKEN OF INHUREN?

De jaren 80 zijn voor veel mensen nog steeds populair als het gaat om lekkere dansmuziek. De leeftijdsgroep die in de jaren 80 flink ging stappen, en vaak wekelijks een discotheek bezocht, is inmiddels rond de 50 jaar jong. Bijna iedereen heeft goede herinneringen aan die leuke uitgaanstijd in de jaren 80.

Het is momenteel dan ook erg populair om een groot feest te houden en hierbij een echte jaren 80 DJ in te huren. Alle lekkere danshits uit die periode komen dan voorbij. Boek dan wel een echte jaren 80 DJ, die alle (dans)hits kent en bij zich heeft. Veel mensen in de regio Twente boeken daarom DJ Ernst. Hij was in de 80-er jaren dé DJ in de Grote Zaal van de Jumbo Dancing in Oldenzaal. Deze discotheek had landelijke bekendheid. Vanuit de hele regio - Hengelo, Enschede, Almelo, Borne, Denekamp, enzovoort - kwamen wekelijks duizenden mensen naar Oldenzaal. Vier jij binnenkort je 50-ste verjaardag? Woon je in Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Almelo of elders in Overijssel? Dan is voor jou de keuze niet moeilijk. Boek nu de beste jaren 80 DJ voor jouw feest. 100% dansgarantie en de zekerheid van een geslaagd feest!   

CLIP VAN DE MAAND

Elke maand plaatsen wij hier de clip van de maand. Dit onder het motto: "herinnert u zich deze nog?" Deze maand is het een clip van Earth Wind & Fire. Deze keer geen Boogie Wonderland of Fantasy maar de hit uit 1981: Let's Groove. Ook al is het nummer al bijna 40 jaar oud het klinkt nog altijd erg lekker. Ook op de dansvloer doet hij het erg goed. Geniet ervan en let's groove ...

 

 

Activiteitenagenda

Feed
07-03-2020
Besloten feest, Oldenzaal
Feestavond vanwege 50-ste verjaardag   Meer
30-05-2020
Besloten feest, omgeving Almelo
Feest vanwege 50-ste verjaardag   Meer
06-06-2020
Bruiloft, omgeving Denekamp
Avondbruiloft    Meer
03-07-2020
Besloten feest, Oldenzaal
Party vanwege 50-ste verjaardag   Meer


 
E-mailen
Bellen
Map