DJ ERNST
Let's groove ... Dé party DJ voor jouw perfecte feest!

Prijs, ofwel wat kost het om DJ Ernst in te huren?

Lees snel wat je investering is om DJ Ernst in te huren en hoe de prijs wordt bepaald. Bel of mail nu en wij maken een interessant en passend voorstel voor jou!

DE ONDERDELEN DIE DE PRIJS BEPALEN

  • Basistarief 2020. Dit is het bedrag dat je betaalt voor het inhuren van DJ Ernst, inclusief: muziek, speakers (basisset), microfoon, professionele DJ booth en een lichtshow (basisset). Ook de op- en afbouw van de apparatuur zit hier bij in. Wist je dat je vanaf 399 DJ Ernst al kunt inhuren ....?
  • Optie: huur extra speakers (geluid). Afhankelijk van de grootte van het feest en je wensen huren wij eventueel - op maat - speakers bij een gespecialiseerd bedrijf. Op verzoek kunnen wij ook extra licht inhuren; denk hierbij aan: rookeffecten, extra lichteffecten, laser en videoprojectie. Deze kosten berekenen wij -  zonder opslagen - aan je door. 
  • Reiskosten. In de regio Oldenzaal - bijvoorbeeld Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Denekamp, Losser - berekenen wij geen reiskosten. Daarbuiten bedragen de reiskosten: 35 cent per kilometer (inclusief btw).
  • Geef je wensen op en wij maken graag een offerte op maat. Wil je liever even telefonisch overleggen, neem dan gerust contact op via: 0652323032 of laat een terugbelverzoek achter op deze website.

Na afloop van het optreden ontvang je van ons een gespecificeerde factuur (inclusief btw). Wij hanteren hierbij een betalingstermijn van 14 dagen. Vanzelfsprekend zullen wij jou hierover vooraf informeren. Ook in 2020 kun je weer op ons rekenen.

Kortom: heldere afspraken, geen verrassingen achteraf en alles professioneel en tot in de puntjes geregeld!


De beste DJ voor een scherpe prijs | Regel het vandaag nog en neem contact op
 
E-mailen
Bellen
Map