DJ ERNST
Let's groove ... Dé feest DJ voor jouw perfecte feest!

MEER INFORMATIE OF DJ ERNST BOEKEN?

Vul het contactformulier in. Het verplicht je tot niets. 
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is: 0652323032

Stuur je liever een email? Mail dan naar info@djernst.nl


VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: Waarom kiezen voor DJ Ernst?

Antwoord: Omdat hij niet alleen alle lekkere dansmuziek kent, maar ook de kunst van het feesten begrijpt. Met een ongeëvenaard gevoel voor sfeer en een repertoire dat iedereen aanspreekt, weet DJ Ernst hoe hij van jouw feest een onvergetelijke ervaring maakt. Niet alleen brengt hij zijn unieke stijl en energie naar elk evenement, maar hij zorgt ook voor een vlotte en stressvrije boekingservaring. Met zijn professionele aanpak en persoonlijke touch weet je dat je feest in goede handen is.

Vraag: Hoe gaat het boeken van DJ Ernst in zijn werk?

Antwoord: Neem contact op. Laat je wensen en de datum van het evenement weten en dan maak ik desgewenst een offerte op maat voor je. Ben je akkoord dan zal ik onze afspraken netjes op papier vastleggen. Deze ontvang je per mail van mij. Nadat je het voorstel akkoord hebt bevonden, en het getekende contract hebt teruggestuurd, zet ik de datum voor je vast. Je weet dan zeker dat DJ Ernst komt draaien op jouw feest. Een week voor het feest neem ik contact met je op om de laatste puntjes met je door te nemen. Na afloop van het feest ontvang je een gespecificeerde factuur (met btw).

Vraag: Kan ik DJ Ernst alleen boeken als ik in de buurt van Oldenzaal woon?

Antwoord: Nee hoor. In principe is afstand geen beletsel. De meeste boekingen komen echter vanuit de regio Twente (Hengelo, Enschede, Almelo, Borne, enzovoort). Dit heeft er ook mee te maken dat vanuit deze regio de mensen vroeger vaak gingen stappen bij de Jumbo Dancing in Oldenzaal en daardoor DJ Ernst kennen. 

Vraag: Ik wordt binnenkort 50 jaar en wil graag een groot feest geven. Kan ik DJ Ernst hiervoor inhuren?

Antwoord: Het is opvallend hoe vaak er de afgelopen periode boekingen zijn gedaan door mensen die hun 40ste of 50ste verjaardag op een speciale manier willen vieren. Juist deze groep houdt erg van de muziek uit de jaren 80 en 90. Dit is immers vaak de muziek uit hun uitgaanstijd. Het antwoord op de vraag is dus niet moeilijk: Jazeker, hiervoor kun je DJ Ernst perfect inschakelen. Succes gegarandeerd!

Vraag: Draait DJ Ernst ook verzoekjes?

Antwoord: Ja, als deze in het thema en de sfeer van de avond passen. Heb je speciale wensen? Laat mij dit dan vooraf weten. Ik zorg ervoor dat ik je favoriete nummer bij mij heb. Als je de hele avond Nederlandse hits wilt horen of Duitse Schlagermuziek dan kun je beter een andere DJ inhuren. De specialiteit van DJ Ernst blijft: 80's en 90's hits en de dance classics.

Vraag: Ik moet een bedrijfsfeest organiseren en zoek een goede DJ

Antwoord: Een spetterend bedrijfsfeest organiseren waar je collega's nog lang over napraten. Lekker swingen op de dansvloer met je hele team. Daar hoort natuurlijk goede muziek bij en een DJ die maximaal inspeelt op de gasten. Met meer dan 30 jaar ervaring en vele honderden feesten loop je met DJ Ernst, let's groove ... beslist geen risico. Het wordt een bedrijfsfeest om nooit te vergeten.   

Vraag: Draait DJ Ernst alleen maar 80's & 90's hits?

Antwoord: Veel lekkere dansnummers van de laatste tijd zijn geïnspireerd op dansnummers uit de jaren 80. Daarom past het goed om deze nummers ook te draaien. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Bruno Mars (24K) of Justin Timberlake (Can't stop the feeling). Ook Avicii en Dua Lipa worden regelmatig aangevraagd. Kortom: als het past bij de avond dan maken wij graag een uitstapje naar wat recentere (dans)muziek. Het belangrijkste is dat de opdrachtgever en de gasten een TOP avond hebben.

Vraag: Kan er ook rekening worden gehouden met speciale wensen?

Antwoord: Ik vind het erg belangrijk dat jij kunt terugkijken op een geslaagd feest. Daarom hebben wij vooraf altijd overleg met elkaar. Dan kun je ook aangeven wat je specifieke wensen zijn. Hoe ziet jouw perfecte avond eruit, wat is de indeling van de avond, welke muziek wens je wel en welke beslist niet, wil je een openingsdans doen, wat is de leeftijd van je gasten, zijn er nog andere optredens en wil je zelf nog een welkomstwoord doen of na afloopt de gasten bedanken? Allemaal zaken waar wij rekening mee houden. Wij draaien vaak op feesten en weten precies wat nodig is om er een onvergetelijk feest van te maken!

Vraag: Wat is er geregeld als de DJ ziek is of op een andere manier verhinderd is?

Antwoord: Er kan natuurlijk altijd iets onverwachts gebeuren. Het is dan natuurlijk niet de bedoeling dat jij en je gasten zonder DJ en muziek zitten. DJ Ernst heeft tenminste 3 gelijkwaardige DJ's in zijn netwerk die kunnen invallen als hij toch onverhoopt niet zelf kan draaien. Dit is gelukkig nog nooit nodig geweest maar voor jou natuurlijk wel prettig om te weten. Een van de DJ's uit het netwerk is bijvoorbeeld DJ Mike van Doorn.

Meer info op

Kijk ook eens op de volgende websites:

Uw DJ Pagina

http://bedrijfsfeest.m4n.nl


 
E-mailen
Bellen
Map