DJ ERNST
Let's groove ... Dé feest DJ voor jouw perfecte feest!

MEER INFORMATIE OF DJ ERNST BOEKEN?

Vul het contactformulier in. Het verplicht je nog tot niets. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is: 0652323032. Stuur je liever een email? Mail dan naar info@djernst.nl


VEEL GESTELDE VRAGEN


Vraag: Draait DJ Ernst ook verzoekjes?

Antwoord: Ja, als deze in het thema en de sfeer van de avond passen. Heb je speciale wensen? Laat dit mij dan vooraf weten. Ik zorg er dan voor dat ik je favoriete nummer bij mij heb.

Vraag: Hoe gaat het boeken van DJ Ernst in zijn werk?

Antwoord: Als je mij je wensen en de datum van het evenement toestuurt dan maak ik graag een offerte op maat voor je. Als je akkoord bent met de inhoud dan laat je mij dit weten. Ik zal dan een kort contract gaan opstellen waarin ik aangeef wat onze wederzijdse rechten en plichten zijn. Ben je hiermee akkoord dan stuur je mij dit contract getekend terug. Ik zorg voor de rest. Na afloop ontvang je altijd een gespecificeerde factuur met btw.

Vraag: Kan ik DJ Ernst alleen boeken als ik in de buurt van Oldenzaal woon?

Antwoord: Nee. In principe is afstand geen beletsel. De meeste boekingen komen vanuit de regio Twente (Hengelo, Enschede, Almelo, Borne, enzovoort). Dit heeft er ook mee te maken dat in deze regio de mensen vroeger vaak gingen stappen bij de Jumbo Dancing in Oldenzaal en daardoor DJ Ernst kennen. 

Vraag: Ik wordt binnenkort 50 jaar en wil graag een groot feest geven. Kan ik DJ Ernst hiervoor inhuren?

Antwoord: Het is opvallend hoe vaak er de afgelopen periode boekingen zijn gedaan door mensen die hun 40ste of 50ste verjaardag op een speciale manier willen vieren. Juist deze groep houdt erg van de muziek uit de jaren 80 en 90. Dit is immers vaak de muziek uit hun uitgaanstijd. Het antwoord op de vraag is dus niet moeilijk: Jazeker, hiervoor kun je DJ Ernst perfect inschakelen.

Vraag: Ik moet een bedrijfsfeest organiseren en zoek een goede DJ

Antwoord: Een spetterend bedrijfsfeest organiseren waar je collega's nog lang over napraten. Lekker swingen op de dansvloer met je hele team. Daar hoort natuurlijk goede muziek bij en een DJ die maximaal inspeelt op de gasten. Met meer dan 30 jaar ervaring en vele honderden feesten loop je met DJ Ernst, let's groove ... beslist geen risico. Het wordt een bedrijfsfeest om nooit te vergeten.   

Vraag: Draait DJ Ernst alleen maar 80's & 90's hits?

Antwoord: Veel lekkere dansnummers van de laatste tijd zijn geïnspireerd op dansnummers uit de jaren 80. Daarom past het goed om deze nummers ook te draaien. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Bruno Mars (24K) of Justin Timberlake (Can't stop the feeling). Ook Avicii en Dua Lipa worden regelmatig aangevraagd. Kortom: als het past bij de avond dan maken wij graag een uitstapje naar wat recentere (dans)muziek. Het belangrijkste is dat de opdrachtgever en de gasten een TOP avond hebben.

Vraag: Kan er ook rekening worden gehouden met speciale wensen?

Antwoord: Wij vinden het erg belangrijk dat jij kunt terugkijken op een geslaagd feest. Daarom hebben wij vooraf altijd overleg met elkaar. Dan kun je ook aangeven wat je specifieke wensen zijn. Hoe ziet jouw perfecte avond eruit, wat is de indeling van de avond, welke muziek wens je wel en welke beslist niet, wil je een openingsdans doen, wat is de leeftijd van je gasten, zijn er nog andere optredens en wil je zelf nog een welkomstwoord doen of na afloopt de gasten bedanken? Allemaal zaken waar wij rekening mee houden. Wij draaien vaak op feesten en weten precies wat nodig is om er een onvergetelijk feest van te maken!

Vraag: Wat is er geregeld als de DJ ziek is of op een andere manier verhinderd is?

Antwoord: Er kan natuurlijk altijd iets onverwachts gebeuren. Het is dan natuurlijk niet de bedoeling dat jij en je gasten zonder DJ en muziek zitten. DJ Ernst heeft tenminste 3 gelijkwaardige DJ's in zijn netwerk die kunnen invallen als hij toch onverhoopt niet zelf kan draaien. Dit is gelukkig nog nooit nodig geweest maar voor jou natuurlijk wel prettig om te weten. Een van de DJ's uit het netwerk is bijvoorbeeld DJ Mike van Doorn.

Meer info op

Kijk ook eens op de volgende websites:

Uw DJ Pagina

http://bedrijfsfeest.m4n.nl


 
E-mailen
Bellen
Map