DJ ERNST
Let's groove ... Dé feest DJ voor jouw perfecte feest!

DJ BOEKEN VOOR FEEST?

DJ ERNST UIT OLDENZAAL: AL JAREN DÉ FEEST & BRUILOFT DJ VOOR TWENTE EN OMSTREKEN


Je bent op zoek naar een top DJ voor jouw feest en wil een DJ boeken?

Je wilt een goede DJ boeken voor je bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of andere party. Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dan dat je de juiste DJ inhuurt. Een DJ die lekkere dansmuziek draait, het publiek goed aanvoelt en zorgt voor een echte feestsfeer.

Met ruim 30 jaar ervaring kies je met DJ Ernst voor zekerheid. Hij zorgt er gegarandeerd voor dat jij en je gasten helemaal uit jullie dak kunnen gaan op de lekkerste (dans)muziek! 

Als je echt een onvergetelijk feest wilt organiseren dan huur je DJ Ernst in! Natuurlijk regelen wij ook de rest voor jou, zoals:
de lichtshow, geluidsboxen (speakers), DJ booth, muziek, microfoon en de op- en afbouw van alle apparatuur. Vooraf nemen wij altijd jouw persoonlijke wensen door. Zo kun jij lekker genieten van je feest. 

DJ boeken in 2022 | Meer informatie en contact

Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten als je DJ Ernst wilt inhuren of boeken. Veel mensen vinden het fijn om vooraf nog even te overleggen. Bijvoorbeeld om speciale wensen door te nemen, vragen te stellen of afspraken te maken. Geen probleem wat ons betreft. Neem gerust contact op en je hebt snel duidelijkheid en zekerheid.

Wij vertellen je ook graag alles over het boeken van DJ Ernst. Heb je speciale wensen of wil je checken of een bepaalde datum nog beschikbaar is? Geen probleem. Klik hier als je direct naar de prijs wilt gaan.

✔️Klik hier en laat vrijblijvend een terugbelverzoek achter. Het verplicht je nog tot niets. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op. 


Bruiloft DJ of feest DJ boeken | Scherpe prijs en gratis annuleren tot 1 week voor het optreden!

Wij maken vooraf duidelijke afspraken zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Voor ons is het belangrijkste dat jij en je gasten een super geslaagd feest hebben. Vooraf zetten wij de afspraken netjes op papier. Wist je dat je DJ Ernst al kunt inhuren vanaf 295.
Voor meer informatie over je investering als je DJ Ernst wilt inhuren klik je hier. Een aanbetaling is niet nodig!

✅ Het is momenteel enorm druk met nieuwe boekingen. Boek daarom vandaag nog DJ Ernst zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bekend van de Jumbo Dancing Oldenzaal

Goede muziek, een leuke sfeer en een DJ die luistert naar je wensen en perfect inspeelt op je gasten. Dit is wat je mag verwachten van een goede DJ. Natuurlijk heeft DJ Ernst een gevarieerde muziekverzameling bij zich. Variërend van Disco tot Reggae, van Dance tot Soul en van hedendaagse hits tot jaren 80 en 90 hits. Op verzoek draaien wij natuurlijk ook wat Rock, Nederlandstalig en de grootste Aprés Skihut hits. Dit mag je natuurlijk ook verwachten van dé feest DJ van Overijssel.

Vooraf nemen wij altijd je wensen door zodat alles perfect op elkaar kan worden afgestemd. Met de lekkere dansmuziek van DJ Ernst wordt het een onvergetelijke avond.

Luister hier naar een lekkere megamix mixed by DJ Ernst.

Dit is waarom DJ Ernst zoveel wordt geboekt

Met meer dan 30 jaar ervaring maakt DJ Ernst er altijd een superfeest van!

⭐ Scherpe, heldere all in prijzen!

⭐ Klantbeoordeling 9+

Wat kost het om een goede DJ in te huren?

Natuurlijk wil je graag vooraf weten wat de prijs is van de DJ voor je verjaardagfeest, bruiloft of bedrijfsfeest. Bij DJ Ernst weet je dit exact. Lees hier alles over de prijzen en de mogelijkheden. Of vraag hier een persoonlijk voorstel aan.

OP ZOEK NAAR DE BESTE DJ VOOR JOUW FEEST OF BRUILOFT? EN WOON JE BIJVOORBEELD IN OLDENZAAL, ENSCHEDE, HENGELO, BORNE, DENEKAMP, ALMELO OF OMSTREKEN? TWIJFEL NIET LANGER EN NEEM NU CONTACT OP!


NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO OF VRIJBLIJVENDE OFFERTE


 
E-mailen
Bellen
Map