DJ ERNST
Let's groove ... Dé feest DJ voor jouw perfecte feest!

OVER DJ ERNST, DÉ FEEST DJ VOOR JOUW FEEST!

In de jaren 80 en 90 ben ik gedurende zo'n 10 jaar - bijna wekelijks - actief geweest als Diskjockey. Het wat de tijd van de spiegelbollen, neonverlichting en heel veel goede dansmuziek. In het algemeen draaide ik nog gewoon met vinyl, waarbij de 12 inch natuurlijk mijn voorkeur had.

Mixen - op de Technics SL 1200 MK2 - was nog echt handwerk en dat betekende 'flink werken'. Een prachtige tijd! Hieronder tref je een overzicht aan van mijn belangrijkste activiteiten als DJ.

EEN OVERZICHT VAN MIJN DJ ACTIVITEITEN

  • Jumbo Dancing Oldenzaal, vanaf 1986, gedurende 9 jaar de vaste DJ in de Grote Zaal.
  • Cheers Disco Theater Oldenzaal, 2 jaar, Diskjockey op de zaterdagavond.
  • Blue Lou Hengelo, DJ op de donderdagavond.
  • Warehouse Oldenzaal, met name in de startfase, zo draaide ik op de openingsavond waarbij 2 Unlimited optrad.
  • Incidentele optreden bij onder meer: Cadillac Oldenzaal, The Tower in Hengelo, Prinsenbal 2017 en 2018.
  • Diverse optredens tijdens events, bruiloften, feesten en partijen.
  • Turn back the Boeskoolbeat 2014, 2015 en 2016. De video hieronder betreft de Boeskoolbeat (Jumbo Dancing) bij café Ter Steege in Oldenzaal.

Muziek kan je feest maken of breken ...

Muziek heeft veel invloed op de sfeer van de avond. Voor de DJ is het dan de kunst om dit goed aan te voelen. Hier heb je gevoel en veel ervaring voor nodig. Verder willen mensen graag lekker 'doordansen', zo weet ik uit ervaring. Lekker 'strak' doormixen is daarbij een must.

Wil jij ook DJ Ernst boeken? Maak dan gebruik van het contactformulier en je hoort snel van ons!

SFEERIMPRESSIE

Beelden zeggen vaak meer dan 1000 woorden ...

Hieronder geven wij je een beeld over DJ Ernst en eerdere optredens; zowel recent als in de jaren 80 en 90. Het is altijd weer leuk om met muziek een feest of event helemaal compleet te maken. Verwacht van mij niet een hele avond hard rock, Hollandse hits of gabberhouse. Daar zijn andere DJ's vast veel beter in ;-)

Als het gaat om Disco, Soul, Dance(classics), 80's en 90's muziek en lekkere dansmuziek van de laatste jaren dan ben je bij DJ Ernst aan het goede adres. Daar waar dit mogelijk is mix ik de platen natuurlijk lekker achter elkaar door. Mijn visie is dan ook: 'een DJ is veel meer dan een veredelde jukebox'. Ook neemt DJ Ernst altijd een paar eigen mini mixen mee. Zo weet je zeker dat je - voor wat betreft de muziek - een origineel en onderscheidend feest of event hebt. Meer weten? Maak dan gebruik van het contactformulier.

DJ Ernst, de perfecte DJ voor jouw feest!

 
E-mailen
Bellen
Map