DJ ERNST
Let's groove ... Dé feest DJ voor jouw perfecte feest!

VERJAARDAG DJ GEZOCHT?

Binnenkort ben je jarig en geef je een verjaardagspartij voor een grote groep vrienden en bekenden. Bijvoorbeeld omdat je 50 jaar wordt. Je feest is dan niet compleet zonder goede (dans) muziek. Sterker nog: muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer en het succes van je feest. Daarom wil je een DJ huren voor je verjaardag. Een goede, ervaren, DJ zorgt ervoor dat je feest echt geslaagd wordt en dat jij en je gasten een topavond hebben. DJ Ernst uit Oldenzaal zorgt ervoor. Niet voor niets is hij  verjaardag DJ voor Twente (Enschede, Hengelo, Almelo, Denekamp, Delden, Borne en omstreken).

WAT IS DE PRIJS? | DJ VOOR VERJAARDAGFEEST

Wat is de prijs als je een DJ inhuurt voor je verjaardagsfeest? Op internet is een enorm aanbod aan DJ's te vinden. Het zal duidelijk zijn dat als je bijvoorbeeld Afrojack of Armin van Buuren wilt inhuren hier een waanzinnig prijskaartje aan hangt. Dit is de ene kant van het spectrum. Aan de andere kant heb je veel beginnende DJ's. Zij hebben weinig ervaring en kunnen vaak nog niet goed inspelen op het publiek. Ook de licht- en geluidsinstallatie bij dit soort DJ's laat vaak te wensen over.

Bepaal voor jezelf vooraf welke je eisen je stelt aan de verjaardag DJ (muzieksoort, ervaring, licht en geluid) en zoek hier de juiste DJ bij. Voor 5 uur draaien, inclusief licht en geluid, moet je in de markt rekenen op een prijs van zo'n 500,-. Als vuistregel geldt hierbij: hoe meer ervaring de Disckjockey heeft en hoe beter de apparatuur, des te meer je betaalt. Beknibbel nooit op je DJ. Vaak is goedkoop ook hier duurkoop. Wist je dat je DJ Ernst al kunt inhuren vanaf 295,-?

ZOEK JE EEN VERJAARDAG DJ IN OLDENZAAL, HENGELO, ENSCHEDE, ALMELO, BORNE OF OMGEVING?

Als je houdt van lekkere dansmuziek met de nadruk op de jaren 80 en 90 dan schakel je natuurlijk DJ Ernst in. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgt hij gegarandeerd voor een geslaagd feest en loop je beslist geen risico. Niet voor niets wordt DJ Ernst vaak ingeschakeld als jaren 80 DJ voor 80's party's. Natuurlijk draait hij op verzoek ook de lekkerste danshits van dit moment. Hou je meer van een hele avond vol met alleen maar rock, smartlappen of hardcore? Dan adviseren wij je om een andere DJ in te huren, die daar meer in gespecialiseerd is. 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Contact opnemen | Offerte aanvragen

MOET IK ZELF ZORGEN VOOR LICHT EN GELUID ALS IK EEN DJ INHUUR VOOR MIJN VERJAARDAG?

Het is zeker niet nodig dat je zelf voor je eigen licht en geluid zorgt. DJ Ernst heeft een professionele DJ set (licht en geluid). Als een DJ alles meeneemt naar het feest dan noemt men dit ook wel eens een drive in show. 

JAREN 80 DJ BOEKEN OF INHUREN?

De jaren 80 zijn voor veel mensen nog steeds populair als het gaat om lekkere dansmuziek. De leeftijdsgroep die in de jaren 80 lekker ging stappen, en wekelijks een discotheek bezocht, is inmiddels rond de 50 jaar. Bijna iedereen heeft goede herinneringen aan die leuke uitgaanstijd in de jaren 80.

Op zoek naar dé ultieme 80's ervaring voor je feest of evenement? Zoek niet verder! Boek DJ Ernst, de meest ervaren en gepassioneerde 80's DJ die jouw feest naar een hoger niveau tilt met de meest legendarische hits uit dit fantastische tijdperk.

Met DJ Ernst ben je verzekerd van een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement, DJ Ernst weet precies hoe hij de juiste sfeer moet neerzetten met zijn uitgebreide kennis van de beste 80's muziek en zijn unieke mixtalent.

Waarom kiezen voor DJ Ernst? Omdat hij niet alleen de beste 80's DJ is, maar ook een vlotte en professionele boekingservaring biedt. Geen gedoe, gewoon topkwaliteit entertainment voor jouw speciale gelegenheid.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat DJ Ernst je feest transformeren in een onvergetelijke reis terug in de tijd met de beste 80's hits en een geweldige sfeer!

Het is momenteel dan ook erg populair om een groot feest te houden en hierbij een echte jaren 80 DJ in te huren. Alle lekkere danshits uit die periode komen dan voorbij. Boek dan wel een echte jaren 80 DJ, die alle (dans)hits kent en bij zich heeft. Veel mensen in de regio Twente boeken daarom DJ Ernst. Hij was in de 80-er jaren dé DJ in de Grote Zaal van de Jumbo Dancing in Oldenzaal. Deze discotheek had landelijke bekendheid. Vanuit de hele regio - Hengelo, Enschede, Almelo, Borne, Denekamp, enzovoort - kwamen wekelijks duizenden mensen naar Oldenzaal. Vier jij binnenkort je 50-ste verjaardag? Woon je in Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Almelo of elders in Overijssel? Dan is voor jou de keuze niet moeilijk. Boek nu de beste jaren 80 DJ voor jouw feest. 100% dansgarantie en de zekerheid van een geslaagd feest!   

Of misschien wil jij wel een lekker mix van oude en nieuwe nummers? Ook dan kun je perfect DJ Ernst inhuren. Ook de lekkere hits van de laatste jaren heeft hij altijd bij zich. ⭐U vraagt wij draaien!

CLIP VAN DE MAAND

Elke maand plaatsen wij hier de clip van de maand. Dit onder het motto: "herinnert u zich deze nog?" Deze maand is het een clip van Earth Wind & Fire. Deze keer geen Boogie Wonderland of Fantasy maar de hit uit 1981: Let's Groove. Ook al is het nummer al bijna 40 jaar oud het klinkt nog altijd erg lekker. Ook op de dansvloer doet hij het erg goed. Geniet ervan en let's groove ...

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map