DJ ERNST
Let's groove ... Dé feest DJ voor jouw perfecte feest!

VERJAARDAG DJ GEZOCHT?

Binnenkort ben je jarig en geef je een verjaardagspartij voor een grote groep vrienden en bekenden. Bijvoorbeeld omdat je 50 jaar wordt. Toch een bijzonder moment dat je niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Je feest is dan niet compleet zonder goede (dans) muziek. Sterker nog muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer en het succes van je avond. Een goede, ervaren DJ zorgt ervoor dat je feest echt geslaagd wordt en dat jij en je gasten een topavond hebben. DJ Ernst uit Oldenzaal is niet voor niets verjaardag DJ voor Twente (Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken).

WAT IS DE PRIJS ALS IK EEN GOEDE DJ VOOR MIJN VERJAARDAGSFEEST WIL INHUREN?

Op internet is een enorm aanbod aan DJ's te vinden. Het zal duidelijk zijn dat als je bijvoorbeeld Afrojack of Armin van Buuren wilt inhuren hier een waanzinnig prijskaartje aan hangt. Dit is de ene kant van het spectrum. Aan de andere kant heb je veel beginnende DJ's. Zij hebben weinig ervaring met live feesten en zijn nog niet zo bedreven in het inspelen op het publiek. Ook de licht- en geluidsinstallatie bij dit soort DJ's laat vaak te wensen over.

Bepaal voor jezelf vooraf welke je eisen je stelt aan de DJ (muzieksoort, ervaring en verdere kwaliteiten) en het licht en geluid en zoek hier de juiste DJ bij. Voor een feest van zo'n 5 uur inclusief een ervaren DJ, licht en geluid moet je rekenen op een vanaf prijs van zo'n 500,-. Hoe beter de DJ is, hoe meer ervaring hij heeft en hoe meer eisen je stelt aan het licht en geluid des te hoger zal je investering worden. Beknibbel echter nooit op je DJ. Vaak is goedkoop ook hier duurkoop.

ZOEK JE EEN VERJAARDAG DJ IN OLDENZAAL, HENGELO, ENSCHEDE, ALMELO, BORNE OF OMGEVING?

Als je houdt van lekkere dansmuziek met de nadruk op de jaren 80 en 90 dan kun je zonder risico DJ Ernst inschakelen. Niet voor niets wordt DJ Ernst vaak ingeschakeld als men op zoek is naar een DJ voor de jaren 80. Natuurlijk draait hij op verzoek ook de lekkerste danshits van dit moment. Hou je meer van een hele avond vol met alleen maar rock, smartlappen of hardcore? Dan zijn er andere DJ's die hier weer in  gespecialiseerd zijn.

Kortom: bepaal eerst wat de sfeer van de avond moet zijn en welke muziekstijl je graag wilt horen. Pas je DJ hier op aan.

MOET IK ZELF ZORGEN VOOR LICHT EN GELUID ALS IK EEN DJ INHUUR VOOR MIJN VERJAARDAG?

Het is zeker niet nodig dat je zelf voor je eigen licht en geluid zorgt. DJ Ernst heeft een professionele DJ set (licht en geluid). Als een DJ alles meeneemt naar het feest dan noemt men dit ook wel eens een drive in show. 

JAREN 80 DJ BOEKEN OF INHUREN?

De jaren 80 zijn voor veel mensen nog steeds populair als het gaat om lekkere dansmuziek. De leeftijdsgroep die in de jaren 80 flink ging stappen, en vaak wekelijks een discotheek bezocht, is inmiddels rond de 50 jaar jong. Bijna iedereen heeft goede herinneringen aan die leuke uitgaanstijd in de jaren 80.

Het is momenteel dan ook erg populair om een groot feest te houden en hierbij een echte jaren 80 DJ in te huren. Alle lekkere danshits uit die periode komen dan voorbij. Boek dan wel een echte jaren 80 DJ, die alle (dans)hits kent en bij zich heeft. Veel mensen in de regio Twente boeken daarom DJ Ernst. Hij was in de 80-er jaren dé DJ in de Grote Zaal van de Jumbo Dancing in Oldenzaal. Deze discotheek had landelijke bekendheid. Vanuit de hele regio - Hengelo, Enschede, Almelo, Borne, Denekamp, enzovoort - kwamen wekelijks duizenden mensen naar Oldenzaal. Vier jij binnenkort je 50-ste verjaardag? Woon je in Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Almelo of elders in Overijssel? Dan is voor jou de keuze niet moeilijk. Boek nu de beste jaren 80 DJ voor jouw feest. 100% dansgarantie en de zekerheid van een geslaagd feest!   

Of misschien wil jij wel een lekker mix van oude en nieuwe nummers? Ook dan kun je perfect DJ Ernst inhuren. Ook de lekkere hits van de laatste jaren heeft hij altijd bij zich. ⭐U vraagt wij draaien!

CLIP VAN DE MAAND

Elke maand plaatsen wij hier de clip van de maand. Dit onder het motto: "herinnert u zich deze nog?" Deze maand is het een clip van Earth Wind & Fire. Deze keer geen Boogie Wonderland of Fantasy maar de hit uit 1981: Let's Groove. Ook al is het nummer al bijna 40 jaar oud het klinkt nog altijd erg lekker. Ook op de dansvloer doet hij het erg goed. Geniet ervan en let's groove ...

 

 

Activiteitenagenda

Feed
07-03-2020
Besloten feest, Oldenzaal
Feestavond vanwege 50-ste verjaardag   Meer
30-05-2020
Besloten feest, omgeving Almelo
Feest vanwege 50-ste verjaardag   Meer
06-06-2020
Bruiloft, omgeving Denekamp
Avondbruiloft    Meer
03-07-2020
Besloten feest, Oldenzaal
Party vanwege 50-ste verjaardag   Meer
20-08-2021
50ste verjaardag in partycentrum te Ootmarsum
Groot feest ter gelegenheid van 50ste verjaardag   Meer
25-09-2021
Party 50ste verjaardag in café te Oldenzaal
Groot feest ter gelegenheid van 50ste verjaardag   Meer
30-10-2021
Besloten feest 50ste verjaardag
Oldenzaal, partycentrum   Meer
27-03-2022
50ste verjaardag | Partycentrum Oldenzaal
Besloten party te Oldenzaal   Meer
07-05-2022
Besloten feest, Boekelo
50-ste verjaardag   Meer
13-05-2022
Knalfeest bij Bays te Reutum
Discoparty vanwege 50-ste verjaardag (besloten)   Meer
27-05-2022
Feestavond in clubhuis, Rijssen
Feest vanwege 50-ste verjaardag   Meer
18-06-2022
Bruiloft te De Lutte
Avondfeest bruiloft    Meer
02-07-2022
Tuinfeest | Hengelo
Gardenparty ter gelegenheid van 50ste verjaardag te Hengelo   Meer
02-08-2022
Bruiloft, Holten
Groot avondfeest in partycentrum   Meer


 
E-mailen
Bellen
Map